قلم

وب نوشت های شخصی من.

قلم

وب نوشت های شخصی من.

زن خوب در تلویزیون ایران

این که یک زن خوب رو چطور باید شناخت خیلی مهم و حیاتیه.در چند سال گذشته تلویزیون ضرغامی خیلی خوب سعی کرده که زن خوب رو به جامعه معرفی کنه.اگه گاه و بیگاه اون هم مثل اینجانب مجبور میشین که سیمای ضرغامی (منظورم تلویزیون ایران)  رو ببینید حتما این چیزها عایدتون شده. 

زن خوب در تلویزیون ایران... 

 

زنی که آدامس بجود حتما یا قاچاقچی است یا روسپی!- زن خوب کسی است که با استفراغ اعلام حاملگی کند.- زن خوب کسی است که در منزل فقط پیراهن مردانه می پوشد .- زن خوب کسی است که صبح از اتاق دیگری بیرون بیاید و به همسر خود صبح بخیر بگوید. - زن خوب کسی است که جلوی دوربین نمی دود.- زن خوب کسی است که لباسش حداقل 3 الی 4 سایز بزرگتر باشد!- مجری خوب زن هرگز اسم کوچکش افشا نمی شود! - زن خوب کسی است که اگر در خیابان با مردی تصادف کرد، حتما تا قسمت آخر سریال با او ازدواج کند!- زن خوب کسی است که هرگز مانتو نمی پوشد، عینک آفتابی نمی زند، اسم عربی دارد، اگر بالای چهل ساله باشد یا در حال ظرف شستن است یا لباس دوختن، زن خوب هرگز در حال مطالعه نیست. 

کهن ترین بیانیه حقوق بشر

چه کسی منشور کوروش را پیدا کرد؟!(+عکس)

  در سال ۱۲۵۸ خورشیدی/ ۱۸۷۹ میلادی به هنگام کاوشهای باستان‌شناسی هیئت بریتانیایی در محوطه باستانی بابل در بین‌النهرین، هرمز رسام(۱۸۲۶- ۱۹۱۰( باستان‌شناس بریتانیایی آسوری‌تبار، استوانهٔ گلی‌ای را یافت که شامل نوشته‌هایی به خط میخی بود.
منشور کورش هخامنشی، کهن‌ترین بیانیه حقوق بشرِ شناخته شده جهان و سند سربلندی ایرانیان از همزیستی آشتی‌جویانه و گرامیداشتِ باورها و اندیشه‌های همه مردمان تابعه در هنگامه بنیادگذاری نخستین امپراطوری جهان است.محل اصلی نگهداری این منشور، موزه بریتانیاست .
 
 
در جریان جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی ایران، منشور کوروش به رغم مخالفت دولت وقت بریتانیا برای چند روز به ایران آورده شد و به نمایش در آمد.
 
این منشور در تاریخ ۱۹ شهریور ۱۳۸۹ وارد ایران و تحویل موزه ایران باستان شد.
 
قرار است منشور کوروش چهار ماه در ایران در معرض بازدید قرار گیرد و بعد از آن مجدداً به موزه بریتانیا تحویل داده شود.این سند به عنوان نخستین منشور حقوق بشر شناخته می‌شود و در سال ۱۹۷۱ میلادی، سازمان ملل آن را به شش زبان رسمی سازمان منتشر کرد.
بدلی از این منشور در مقر سازمان ملل متحد در شهر نیویورک نگهداری می‌شود.

چند تا عکس همین طوری...

مراسم شب احیا 

 

 

مراسم شب احیا 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانشگاه را با خاک یکسان میکنم!

وزیر علوم با اشاره به چالشهایی که درباره دانشگاهی که تحت عنوان "اگر چنین دانشگاهی وجود داشته باشد...." مطرح می کرد، گفت: اگر این دانشگاه وجود داشته باشد مردم ایران، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آن را با خاک یکسان می کنند.

 

 

 

کامران دانشجو امروز یکشنبه در مراسم افتتاح طرحهای عمرانی دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه تربیت شدگان دانشگاه باید کرامت را حفظ کنند، گفت: باید نیروسازی در دانشگاه به ترتیبی صورت گیرد تا افرادی که در دانشگاه تربیت می شوند بتوانند کرامت را حفظ کنند.

ساختمان سازی، تجهیز کردن دانشگاه و ... همگی خوب است البته منوط بر اینکه دانشگاه اصلاح شود و آدم سازی در آن اتفاق بیافتد چون به دنبال تعالی بشریت هستیم. اگر این اتفاق نیافتد چنانکه همه بودجه ایران را نیز در دانشگاهها هزینه کنیم هیچ ارزشی ندارد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این که دانشگاهها باید برای نظام کادرسازی کنند، افزود: در صورتی که فضای دانشگاه در اختیار چپاولگران شرق و غرب قرار گیرد آنها فضای اسلامی دانشگاه را به فضای لیبرال دموکراسی مد نظر خود تبدیل می کنند و شاخص ها و ارزشهای دانشگاه و تعریف توسعه و پیشرفت را بر اساس همان چیزی که خود می خواهند قرار می دهند.

دانشجو با اشاره به پاره ای از چالش هایی که با عبارت "اگر دانشگاهی وجود داشته که ..." بیان می کرد، گفت: اگر دانشگاهی وجود داشته باشد که در آن متدینین، فرهنگ انتظار و فرهنگ بسیج مورد تمسخر قرار گیرد، اگر دانشگاهی وجود داشته باشد که صدای اذان ظهر در آن بلند نشود به بهانه اینکه به کلاسهای درس آسیبی نرساند، اگر دانشگاهی وجود داشته باشد که روحانی نتواند در آن وارد شود، اگر دانشگاهی باشد که نه تنها مسجد بلکه یک نمازخانه نیز نداشته باشد که بتوان نماز جماعت را اقامه کرد و ... . اگر دانشگاهی وجود داشته باشد که نه تنها در تمام ماه محرم و صفر بلکه در تمام طول سال کوچکترین مراسم مذهبی نیز در آن برگزار نشود و به جایش در چهارشنبه آخر سال گفته شود که اشکال ندارد برقصید و پایکوبی کنید ... اگر دانشگاهی وجود داشته باشد که در یک اردوی دانشجویی ماشین را نگه می دارند و به دانشجویان می گویند "حالا می توانید بروید پایین و شروع کنید" و سپس آهنگ مبتذل می گذارند و مراسم آنچنانی برگزار می کنند، در یک کلام می گویم خوب است چنین دانشگاهی اصلا وجود نداشته باشد چون اگر این دانشگاه وجود داشته باشد مردم ایران، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آن را با خاک یکسان می کنند. مردم بدانند که خدایی ناکرده اگر چنین دانشگاهی وجود داشته باشد و بخواهد در آن مسیرها گام بردارد و عده ای نیز خود را پشت تصویری پنهان کنند نمی توان در چنین دانشگاهی آدم پرورش داد.

وی با اشاره به فرمایشات اخیر رهبری معظم انقلاب مبنی بر اینکه "دشمن دانشجویان را در دایره قرمز قرار داده و مشخص کرده اند" گفت: مقام معظم رهبری فرمودند دانشگاه آماج توطئه های دشمن است. نباید این واقعیت را دست کم بگیریم. لذا معلمان نسبت به هشدارهای رهبری معظم انقلاب وظیفه ای دارند یعنی نمی توانند وظیفه خود را به حضور صرف در کلاس درس دادن بسنده کنند.

مگر می شود ماه محرم برسد و استادی بدون گفتن یا اباعبدالله سر کلاس حاضر شود. وقتی می گوییم دغدغه دین داریم نمی توانیم علم و دین را از هم جدا بدانیم.

وی در اشاره به چالشهایی که درباره دانشگاهی که تحت عنوان "اگر چنین دانشگاهی وجود داشته باشد...." مطرح می کرد، گفت: اگر چنین دانشگاهی وجود داشته باشد و خدای ناکرده خیلی از این برنامه ها که مخالف فضای دینی و دانشگاهی ماست اتفاق بیافتد مطمئناً برای لغزاندن و منحرف کردن دانشگاه است. برای بی خیال کردن دانشجو است.

آن وقت آیا اساتید ما می توانند بنشینند و مشاهده کنند که دانشجوی ما نسبت به سرنوشت انقلاب و مصالح کشور بی خیال شود؟

آنان که ولایتمدار هستند باید در این مسیر حرکت کنند. ولایتمداری فقط به نظر و زبان نیست بلکه باید در مسیرش حرکت کرد.

خیلی ها در صحنه نظر و به زبان ولایتمدار بودند اما وقتی حضرت آقا فرمودند دیگر بس است، حقیقت دیگری را شاهد بودیم.

وزیر علوم با بیان اینکه معلمان دانشگاهها قائل به تعلیم توام با تربیت و علم توام با دین هستند، گفت: اساتید دانشگاهها در یکسال گذشته نشان دادند که علیرغم نقشه های زیاد دشمنان اما پوزه دشمن را به خاک مالیدند و در کنار مردم هوشیاری خود را نشان دادند.

ما عهد بسته ایم در دانشگاههایمان در مسیر ولایت حرکت کنیم یعنی وقتی حضرت آقا فرمایشی را مطرح کردند و صددرصد مخالف نظرمان بود سمعاً و طاعتاً در عمل بپذیریم.

دانشجو با انتقاد از افرادی که تصمیمات وزیر علوم برای تغییر روسای دانشگاهها را سیاسی می دانند گفت: این چه بازی است درآورده اند. ۱۵۰ موسسه وابسته به وزارت علوم فعال است.

در طول یکسالی که در وزارت علوم آمده ام، ۲۳ تغییر در روسای دانشگاهها صورت گرفته است اما می گویند این تغییرات فقط در دو ماه اخیر انجام شده است، با انصافها مگر قرار بود تغییرات را وسط سال انجام دهم.

وزیر علوم با اشاره به وضعیت تغییر روسای دانشگاهها در دوران وزرای پیشین علوم گفت: همه وزرای گذشته زحمت کشیده اند اما نام وزیری را نمی خواهم ببرم که وقتی آمد ظرف کمتر از ۶ ماه ۹۰ درصد روسای دانشگاه ها از جمله رئیس دانشگاه علم و صنعت که فقط ۲۵ روز از حکم ریاستش می گذشت، تغییر داد. چرا آن زمان کسی نمی گفت این تغییرات بر اساس کار کارشناسی صورت نگرفته است.

وی تغییرات صورت گرفته در روسای دانشگاهها را حاصل ۱۵۰۰ نفر ساعت کارکارشناسی دانست و گفت: چگونه ادعا می کنند این تغییرات سیاسی است. دولت که همان دولت است.

اصلاً تغییر روسای دانشگاهها که جار و جنجال ندارد ضمن اینکه این تغییرات با استفاده از اختیارات وزیر صورت گرفته است.

یادآور می شوم که از این حق خود برای تغییر روسای دانشگاهها نسبت به بقیه وزرا کمتر استفاده کردم.